Joni De Peuter – Exclusief afnemer van cellenbetonblokken

Ytong cellenbetonblokken voor nieuwbouw en renovatie

Ytong cellenbetonblokken is een bouwsysteem om volledige woningen op te trekken, van het creëren van de kelder tot de fundamenten voor het dak. Cellenbetonblokken is de ideale bouwsteen van vandaag, omdat het volledig beantwoordt aan alle moderne eisen,  EPB isolatienormen, bij het zetten van een huis. Ben je op zoek naar materiaal om energieneutraal te bouwen of materiaal dat geschikt is voor een BIM-woning. Je hebt het gevonden!

Wat zijn Ytong cellenbetonblokken?

Samenstelling

Ytong cellenbetonblokken bestaan uit kalk, zand en cement en krijgen hun specifieke naam, omdat ze zeer kleine versteende cellen bevatten die gevuld zijn met lucht. Ze wegen daarom niet alleen zeer weinig, ze geven de Ytong blokken tevens hun super isolerende eigenschap.

Bouw veilig en isoleer tegelijk

Door gebruik te maken van cellenbetonblokken hoef je geen extra isolerende laag te gebruiken, waardoor je daar dus ook niets fout kan doen en bovendien kan besparen. Maar Ytong blokken zijn ook veilig en duurzaam:

  • Ideale warmte-accumulatie
  • Zeer sterk
  • Niet vochtgevoelig
  • Brandwerend

Vraag vandaag nog prijs of informatie over onze Ytong cellenbetonblokken en krijg binnen 24u reactie.

 

Gratis offerte

Simpel en kostenbesparend bouwen

Groot en veelzijdig

Het zetten van een volledige woning met cellenbetonblokken gaat razendsnel. Ze zijn groot (+-50cm), zeer gemakkelijk te snijden en bewerken. En je hoeft niet extra te isoleren. Bovendien hoeft men voor het stapelen van Ytong blokken geen mortel of cement te gebruiken, maar speciale lijm.

Je bespaart dus op werkuren, isolatie en vooral tijd, zodat u snel van uw woning kan genieten.

Steenstrippenlijmen

Natuurlijk kan je aan de buitenzijde van cellenbetonblokken een klassieke muur metsen, om een klassiek uiterlijk te bekomen. Specifiek voor Ytong blokken kan men zelfs werken met steenstrippenlijmen, een unieke muur van halve bakstenen die via lijm aan elkaar worden bevestigd.

Contacteer ons ook voor:

Vraag vandaag nog prijs en informatie voor het bouwen met ytong cellenbeton blokken en krijg binnen 24u reactie.

 

Gratis Offerte

Vraag vandaag nog een gratis offerte en krijg binnen 24 uur antwoord

Contacteer ons