Kleine en uitgebreide rioleringswerken en grondwerken Meerhout – Joni De Peuter.

Bij verbouwingen, nieuwbouw en renovaties moet je rekening houden met stevige rioleringswerken en grondwerken om alles zorgvuldig aan te sluiten volgens de geldende normen. Tevens kan je ons contacteren voor kleine interventies m.b.t. problemen met uw riolering of voor het uitgraven van zwembaden, het bouwklaar maken van bouwgronden, kortom een volledige voorbereiding voor de bouwheer.

Snel een interventie nodig voor uw riolering. Contacteer ons nu (0473 42 20 74)!

 

!

Aanleg, vernieuwing en herstelling van rioleringswerken

Grote projecten

Bij de bouw van een woning zorgen we voor de plaatsing of renovatie van de riolering, zodat alles vlot afloopt. We werken projecten af van A tot Z en zorgen ook voor de vervolledigen van verzekeringsdossiers. 

Kleine interventies

Heeft u problemen met uw riolering? We nemen uw probleem onder de loep en zorgen voor een gepaste oplossing. Ons in-house team beschikt over geavanceerd materiaal om de problemen snel op te sporen en op te lossen.

Vraag vandaag nog prijs je rioleringswerken en krijg binnen 24u reactie.

 

Gratis offerte

Algemene grondwerken

Ook voor professionele grondwerken hebben we de juiste expertise en materiaal in huis. Uitgraven van zwembaden, bouwklaar maken van bouwgronden, kortom alle voorbereidend werk naar wens van de bouwheer.

Contacteer ons ook voor:

Vraag vandaag nog prijs voor je grondwerken en krijg binnen 24u reactie.

 

Gratis Offerte

Vraag vandaag nog een gratis offerte en krijg binnen 24 uur antwoord

Contacteer ons