De specialist in binnen & buiten renovatie

Metselwerken, afbraakwerken, het leggen van een oprit, het plaatsen van klinkers of andere renovatiewerken die binnen of buiten uitgevoerd dienen te worden? Bij De Peuter bv. zijn we er in thuis. Grond- en renovatiewerken hebben voor ons na al die jaren geen geheimen meer en we zorgen steeds voor een piekfijne en tijdige oplevering. 

Renovatiewerken binnen

Uw interieur renoveren, kleine kamers opknappen, uitbreiden of een nieuwe look geven? Laat het uitbreken en opbouwen van muren maar aan ons over. In een handomdraai plaatsen we muren, zorgen we voor een nieuwe deuropening en pakken we uw renovatie grondig aan. 

Bepleisteren of werken aan de ruwbouw zelf? In samenwerking met professionele partners zorgen we voor een perfect eindresultaat. En geen stress: wij staan in voor de co√∂rdinatie en een oplevering die uw verwachtingen overtreft.  

Plaatsen van ramen

Ramen laten steken in uw nieuwbouw of zijn uw bestaande ramen aan vervanging toe? Als professionele plaatser van ramen en deuren zorgen we voor net die aluminium of PVC ramen en deuren, die perfect bij uw woning passen. Wij werken enkel met toonaangevende merken en staan dan ook garant voor de duurzaamheid en kwaliteit van de door ons geplaatste ramen en deuren op maat. 

Graafwerken

Graaf- en grondwerken? Laat het maar aan ons over. Met onze ervaring en professionele apparatuur, klaren we de klus in geen tijd. Een terras laten uitgraven, een vijver of misschien wel nood aan een regenput? Reken op kwalitatieve graafwerken volgens de regels van de kunst. Betaalbaar en stipt. 

Aanleg terrassen

Het (her) aanleggen van terrassen en opritten? Een kolfje naar onze hand. Onze vakmensen hebben stuk voor stuk jaren ervaring en hebben al heel wat terrassen en opritten gerealiseerd. Zowel terrassen met keramische tegels, natuursteen als klinkers zijn mogelijk. Wij denken graag met u mee en realiseren het terras van uw dromen. 

Klinkerwerken

Klinkerwerken? De Peuter bv. bellen. Als specialist in het plaatsen van klinkers gaan we snel en vakkundig te werk. Wij zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van alle soorten klinkers. Indien gewenst staan we u ook bij in de keuze van uw klinkers. Van betonklinker tot kleiklinker of kassei, beschouw de klus als geklaard. 

Rioleringswerken

Uw riolering laten plaatsen, herstellen of nakijken? Wij zijn er voor u. Trouwens niet alleen voor rioleringswerken kunt u bij ons terecht, ook voor grondwerken als het uitgraven van zwembaden, het voorbereidende werk voor tuinen of het bouwklaar maken van tuinen, zit u bij ons gebeiteld. 

Met onze jarenlange ervaring en professioneel materiaal plaatsen of herstellen we uw riolering en zorgen we voor een piekfijne installatie of oplossing. 

Nood aan een expert in riolerings- of grondwerken? Een telefoontje en we bekijken graag de mogelijkheden. Zo geniet u van de zekerheid van expertise en vakmanschap. 

Laat uw renovatie van start gaan!

Stuur ons een bericht en wij zetten de volgende stap.

De Peuter J. bvba

Roosterputstraat 23
2450 Meerhout

Contactgegevens