We hebben panden ter beschikking

Op zoek naar een nieuwbouwproject dat uw verwachtingen overtreft? Wij hebben heel wat nieuwbouwprojecten op stapel staan. Wij bouwen, u kiest de afwerking en samen komen we tot de perfecte (gezins)woning. Maar net zo goed zorgt u zelf voor de afwerking en rekent u op ons voor de ruwbouw of een winddichte oplevering. 

Meerdere formules mogelijk

Het realiseren van een nieuwbouw is geen kleine stap, maar geen angst: bij De Peuter bv. begeleiden we u van A tot Z. Daarbij bieden we u verschillende mogelijkheden aan om uw project te realiseren: 
  • Vertrekkende vanuit het lastenboek gaat u voor een sleutel-op-de-deur nieuwbouw die piekfijn en stipt wordt opgeleverd. Het hele proces, incl. de materialen krijgt u overzichtelijk gepresenteerd, zodat het uiteindelijke resultaat glashelder is. 
  • Daarnaast is het ook mogelijk om van het lastenboek af te wijken en eigen (materiaal)keuzes te maken. Dit binnen het vooropgestelde kader en de geformuleerde budgetten. 
  • Tot slot kunt u ook voor een complete afwerking en aanpassingen op maat gaan, los van het lastenboek. Hier wordt een offerte op maat voor uitgewerkt. 

U kan zelf afwerken

U hoeft niet uw complete nieuwbouwproject aan ons toe te vertrouwen. Net zo goed werkt u zelf het project af. 

Enkel de ruwbouw, de woning wind- en waterdicht opleveren, zelf afwerken of in samenwerking met een partner? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en we denken graag met u mee. Zowel technisch als budgettair ontpoppen we ons als een partner voor uw ruwbouw. 

Laat uw droomproject van start gaan!

Stuur ons een bericht en wij zetten de volgende stap.

De Peuter J. bvba

Roosterputstraat 23
2450 Meerhout

Contactgegevens