Een poutrel of draagbalk laten plaatsen.

Hoe werkt het en wat kost het?

Bij verbouwingen, nieuwbouw en renovaties moet je vaak steunbalken, poutrels of draagbalken laten steken. Bijvoorbeeld bij het uitbreken van bepaalde draagmuren of bij het maken van een opening in zo’n steunmuur, is het essentieel voor de stabiliteit en veiligheid dat alles nog veilig gedragen wordt door stevige alternatieven voor die muur. Anders komen er barsten en kan het hoopje in elkaar storten. Het plaatsen van draagbalken is dus een delicate klus die je nauwgezet moet uitoefenen.

 

Hoe plaatsen we een draagbalk?

Analyse

Onze experts zullen altijd eerst een grondige analyse doorvoeren van hoogte, dikte, materiaal, overbrugging, draagrichting, krachgten, enz.

Inmetselen of niet

Is de muur dik genoeg, dan kunnen we via een speciaal proces een balk inmetselen. Is de muur daarvoor niet geschikt dan plaatsen we effectief een klassieke poutrel of draagbalk in (gewapend) beton, staal of hout.

Hoe groter de overbrugging of de krachten, hoe hoger de draagbalk, dat spreekt voor zich.

Vraag vandaag nog prijs voor het plaatsen van een draagbalk en krijg binnen 24u reactie.

 

Gratis offerte

Hoeveel kost het plaatsen van een draagbalk?

Natuurlijk verschilt de prijs van een draagbalk en het plaatsen ervan van het te gebruiken materiaal, de grootte, de mate van breekwerk, de moeilijkheid. Toch proberen wij zeer snel te schakelen van analyse tot uitvoering en houden we de kosten beperkt, maar garanderen we een stevige en betrouwbare installatie!

Contacteer ons ook voor:

Vraag vandaag nog prijs voor het plaatsen van een draagbalk en krijg binnen 24u reactie.

 

Gratis Offerte

Vraag vandaag nog een gratis offerte en krijg binnen 24 uur antwoord

Contacteer ons