Buiten

Metselwerken

De Peuter J. is gespecialiseerd in metselwerken. Van het uitvoeren van kleinere metselwerken bij renovatie tot het plaatsen van uw volledige ruwbouw bij een nieuwbouw project. U kan op onze expertise rekenen! Bij elk project leveren we een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat af.

Klinkerwerken

Ook het plaatsen van opritten en andere klinkerwerken heeft voor ons geen geheimen. We laten u volledig vrij in uw keuze van leverancier, maar geven u natuurlijk graag advies bij uw aankoop indien gewenst.

Tegelwerken

De Peuter J. plaatst uw terras of tegelvloer met oog voor een fijne afwerking. Ook hier heeft u volledige vrijheid in uw keuze van tegel. Weet u niet goed welke tegel u het best kiest voor de toepassing in of rond uw woning? Vraag ons gerust om raad, wij helpen u graag.

Riolering en grondwerken

Plaatsen of renovatie van riolering. Herstelling & aanleg Grondwerken: uitgraven van zwembaden, bouwklaar maken van bouwgrond, tuinen (voorbereidend werk), ….

Bij de bouw van een woning zorgen we voor de plaatsing of renovatie van de riolering. Heeft u problemen met uw riolering? We nemen uw probleem onder de loep en zorgen voor een gepaste oplossing.

Ook voor professionele grondwerken hebben we de juiste expertise en materiaal in huis. Uitgraven van zwembaden, bouwklaar maken van bouwgronden, kortom alle voorbereidend werk naar wens van de bouwheer.

Transport & container huren

Om uw werken vlot te laten verlopen zorgen we voor een container op uw werf. We zorgen hiernaast ook voor het transport van bouwmaterialen van en naar de werf.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Contact